Opettaja levollisena lomalla -kurssi

65,00  sis. alv 24%

Kurssi sinulle opettaja, jos koet olosi stressaantuneeksi ja kaipaisit apua kehon ja mielen rauhoittamiseen heti loman alussa. Kurssilta saat tekniikoita, joilla opit säätelemään kehosi vireystilaa. Lisäksi joka kurssipivään sisältyy voimavarakeskeinen keho- tai mielikuvarentoutus. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä laskeutumaan lomalle lempeämmin.

Opettaja, oletko väsynyt ja ylikierroksilla?

Tämä kurssi on suunniteltu juuri sinulle.

Opettajan palautuminen lukuvuodesta kestää monesti useita viikkoja. Palautumista voi kuitenkin edistää rentoutustekniikoilla. Viiden päivän lempeä pysähtyminen, lukuvuoden päätteeksi, itsen äärelle antaa sinulle keinoja ja mahdollisuuden rauhoittaa hermostoasi ja nopeuttaa palautumistasi.

Kurssilla käymme yhdessä läpi tekniikoita, joiden avulla opit hallitsemaan ja havaitsemaan vireystilaasi. Nämä tekniikat ovat hyödyllisiä myös myöhemmin elämässäsi.

Kurssi ei ole suorittamista, vaan lempää, levollista ja kaikin puolin voimaannuttavaa. Pienessä max. 15 hengen ryhmässä saat turvallisesti purkaa ajatuksiasi ja tuntemuksiasi.

Etäyhteydellä toteutettava kurssi antaa mahdollisuuden osallistua kurssille mistä päin Suomea vain. Yhdelle kurssille otetaan maksimissaan 15 osallistujaa. Kurssi toteutetaan ensimmäisellä lomaviikolla, jotta loma pääsee alkamaan lempeämmin ja stressittömämmin.

Kurssiaika on 5-9.6. klo.10-11.30. Mikäli et pääse joka päivä kurssille mukaa, on sinun mahdollista saada kurssipäivästä tallenne. Kurssipaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssipaikka varataan maksamalla kurssihinta kokonaisuudessaan. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu viimeistään 2.6 mennessä.

Lempeitä ajatuksia sinulle ja tavataan kurssilla!

Lämmöllä Hanna