Tarina

Kuka olen?

Olen Hanna, empaattinen, kuunteleva ja ihmisläheinen, mielen ihmeistä kiinnostunut elämästä nautiskelija.

Sydäntäni lähellä olevia asioita ovat ihmisten auttaminen, luonto ja perhe sekä itseni kehittäminen. Itseni kehittämisessä tärkeänä pidän sitä, että kehittyessäni paremmaksi versioksi itsestäni, pystyn olemaan parempi versio myös muille.

Vahvuuteni ovat sinnikkyys ja positiivinen elämänasenne. Omat haasteet elämääni ovat tuoneet tarkkaavuuden -ja toiminnanohjauksen puutteet. Diagnoosia minulla ei näihin haasteisiin ole, mutta ADD- diagnoosi olisi hyvin todennäköinen.

Opiskelun, kehittelytyön, testaamisen ja kokeilujen myötä olen ottannut itselleni käyttöön menetelmiä, jotka ovat mullistaneet oman elämäni. Haasteiden aiheuttama kuorma on vähentynyt, keskeneräisten töiden jatkuva tulva on lakannut, koti on järjestyksessä, kuten myös kalenterointi ja talouden hallinta. Paljon on muuttunut ja mikä on parasta, nämä muutokset ovat pysyviä ja näiden välineiden kanssa pystyn tarvittaessa muuttamaan mitä vain haastavan toimintatavan toimivammaksi.

Työurani

Olen toiminut lähes 20-vuotta luokanopettajana. Työurani aikana olen pyrkinyt etsimään tietoa ja kehittelemään tapoja tukea lapsia ja nuoria, joilla on haasteita tarkkaavuuden- ja toiminnanohjauksen taidoissa.

Tekemäni kehittelytyö ja vuosien työkokemus ovat luoneet vankan tietämyksen ja pohjan tukea ihmisiä, joilla on haasteita tarkkaavuus- ja toiminnanohajustaitojen puutteesta johtuviin arjenhallinnan taitojen haasteisiin.

Arjenhallintataitojen puutteet ovat erittäin yleisiä, mutta niiden tukemiseen ei ole saatavilla riittävästi oikeanlaisia menetelmiä. Tästä syystä olen siirtynyt yrittäjäksi, jotta voin auttaa ihmisiä löytämään välineet oman arjen helpottamiseksi. Kehittämilläni menetelmillä meidän kaikkien on mahdollista ottaa oma elämä ja sen haasteet haltuun.

Koulutukset

  • Kasvatustieteen maisteri
  • Neuropsykiatrinen valmentaja
  • Psyykkinen valmentaja
  • Mentaalivalmentaja
  • Rentoutusvalmentaja

Halu auttaa

Erittäin monella ihmisellä on haasteita tarkkaavuuden – ja toiminnanohjauksen taitojen kanssa. Haasteiden tunnistaminen ja niihin avun saaminen ei ole vielä tänä päivänäkään kovin helppoa.

Haasteiden kanssa yritetään pärjätä ja pelkkä pärjääminen verottaa voimavaroja. Arki voi tuntua pelkältä selviytymiseltä ja lisäkuormaa voivat tuoda häpeän, riittämättömyyden ja huonommuuden tunteet.

Arjen ei tarvitse olla tällaista selviytymistä päivästä toiseen. Vankkojen omakohtaisten kokemusten pohjalta ja ammattitaidolla, voin auttaa sinut toisenlaiseen, rennompaan ja rauhallisempaan tapaan ajatella ja elää.

Lämmöllä Hanna